tips ;)

så har man sett klart på she's the man och canning tatum och amanda Bynes är med.
filmen är riktigt bra och de får bli mitt tips!
TIPS; se på filmen she's the man och man får se denna snyggingen nedanför!

slappa skiten ur mig ;)

hej hej! sitter och dricker oboy och äter frulle som blev två ost- skink mackor. mums! Idag ska jag slappa skiten ur mig, så jag börjar me att se she's the man! fast innan mamma kommer hem måste jag fixa lite i huset så de ska jag börja me fakitiskt!.. vi hörs, caio!
¨
nu blev jag sugen på godis.
erkänn de blev ni också?!

läsdag !

hejhej, idag har jag blivit pytttttelite brun.. som sagt har jag badat och vi var där i typ 2 timmar jag badade i 10 minuter sen började min bikin krångla så jag satte mig och började lästa och sen dess så har jag bara fortsatt att läsa den boken, så nu är den utläst! och den var jätte bra, lite sorglig dock men men.. den heter sommaren jag blev vacker-Jenny Han! Men nu ska jag börja med att ta tillbaka min säng från min lillasyster mikaela och sen börja på en ny bok och den heter boktjuven, men vi hörs Caio!
p.s jag älskar att läsa!

next stop: Mölle

hej, har precis ätit frukost och ska snart åka till mölle och bada.. inte världens frächaste ställe men helt okej!
men vi hörs, caio!

kladdkaka!

helllllo har precis gjort en kladdkaka så jag är mätt och belåten! idag så skulle jag vara med niki, men varje gång så kommer de saker ivägen som jag inte tycker är värt att ta upp på bloggen! ;) så istället var jag me florence, maria och ládan! de var jätte roligt faktiskt! vi satt och snackade, skrattade och såg på o.c! snart ska jag gå på en natt promenad för att gå bort kladdkaksbitarna jag har ätit haha! allt för idag caio!
jag och florence har lekt lite med webbkameran :P
jag och min bästavän florence!♥

lite roliga bilder sådär vaaa

Eftersom att jag inte kan sova sitter jag och tar roliga bilder med webben haha! och nu ska jag titta in på ellos hemsida! caio!
lite bilder!
lite sexiiiii är jag väl endå? ;)

NORGE!

jag får sådan ångest när jag läser på aftonbladet, jag vill hjälpa till men jag kan inte. jag kan inte ens förstå den sortens smärta, tänk på alla familjer som har förlorat en av sina nära och kära... de var hur många ungdomar som helst som mördats och som hade hela livet framför sig men är avlidna. Hur  kan man ens göra så??? både en bomb och skottlossning! det är så sjuk! nej gu! jag sörjer verkligen för norge! R.I.P för alla som omkom..

VINN MÄRKESKLÄDER

jag är med i en tävling där man kan vinna märkes kläder på vadfanskajagheta.se checka in denna blogg jätte bra!  :)

buuuu!

alla är rädda för något! jag är veeeerkligen rädd för att se på skräckfilm, jag vet faktiskt inte varför jag är så himla rädd, för vissa saker är påhittade... men jag tycker att man ska övervinna sin rädsla istället för att alltid vara rädd! så nu ska jag tvinga mig själv att se på skräckfilmer om folk frågar...
anledningen till att jag skriver det här är för att igår såg min familj på en och jag vågade inte se heheheheh!


DET HÄR ÄR OFICIELLT ÖVER!!!! FOREVER!!!

don't stop believing!

tja vaknade för bara några minuter av att min mamma, min syster och emma sätter på den här låten från glee och kommer stormandes in i rummet och jag börja sjunga direkt fast jag inte ens har vaknat, skön brud jag är heheh man blir så glad av den låten! idag ska jag VERKLIGEN INTE sitta hemma och dega utan jag ska ut och fånga dagen! så vi hörs!
rachel den mörkhåriga tjejen som börjar sjunga efter killen har en så bra röst är faktiskt lite avundsjuk!

alla som inte dansar är våldtäksmän

hoj hoj, de blev ingenting me betty och jag tyckte inte att de va någon i de att anstränga sig med det mulna vädret och några timmar efter de så kommer solen och spricker upp och de blir klart och fint väder... sååååå typiskt! men inte sitta här och deppa inte, jag sitter och lyssnar på 'alla som inte dansar är våldstäktmän' härlig bas! låen fick mig på bra humör great. jag tror nog att jag ska ringa fatou. mat nu ses!

jag och min fula såkallade bulle (håret)


ben 10

Godmorgon på er, just nu sitter jag och tittar på ben 10 på cartoonnetwork, den är faktiskt rätt bra heheh. idag ska jag nog träffa Betty och bara ta de lugnt (som jag har gjort hela sommarlovet). jag vet inte vad sommarlov är för er men för mig är de framför allt att slappa och ta de lugnt sen kommer sola, bada umgås med vänner och kompisar och ha fett me kuligt! caio ;)
gammal bild på mig

trött,trött och trött

jaa jag va uppe sent igår kväll för jag såg på vampire diaires! och jag gilllar verkligen den där serien, den är riktigt bra. har precis tagit ett bad och de va grymt skönt! min lilla syster ska snart åka till sin pappa och jag kommer sakna henne som fabian, min lila habibi♥ och efter att hon har åkt till sin pappa så ska jag och mamma bege oss till tumba hon ska handla och jag ska gå och lämna tillbaka böcker och låna fler böcker! jag älskar att läsa! men vi ses caio!
en lite rolig, gammal bild på min lilla habibi och hon heter destiny! ♥

hos Näsapa

tjaba är hemma  hos näsapa(maja) jag sov här med madde och vi hade de fett me kuligt! vi åt mycke godis och såg på dumma mig. nu ska vi ut och springa! caio


maja, jag & madde ♥


fin bloggish jag har!

äntligen efter lite hjälp av Julia så är designen klar, jag blev riktigt nöjd! nu tror jag nog att bloggandet kommer bli såååå roligare när ens blogg ser bra ut. ska snart gå och lägga mig för att mina ögonlock börjar bli tunga! sista inlägget för idag! caio

ALL TIME LOW ♥

jag älskar det här bandet! dagens band!


what's up?

idag har jag bara softat i soffan sett, på film och varit barnvakt! de har varit rätt kuligt men jag är trött efter en natt med knappt 5 timmars sömn, när en lillasyster kommer och väcker en. haar precis tittat i elos katalogen och de fanns sjukt fina kläder i den! jag diggart! innan de så gick jag och min lillasyster ut i regnet och lekte i sandlådan och de va ja.. helt okej lite roligt då och då. men nu ska jag gå Puss

hej typ?

ny blogg, ny start, nya grejer, allt e nytt!
it's fresch baby!
men nu orkar jag verkligen inte tjafsa med stilmallen, den lyssnar aldrig, så istället för de ska jag sova.
ha't gött!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0