överraskning påväg!

Hej, de var ett tag sedan jag bloggade.
Dem här dagarna har varit hur mysiga som helst. Igår så var jag med min syster och hennes flickvän hela dagen och de var så mysigt och jag hade riktigt kul. Idag har jag haft ett One Tree Hill maraton med mig själv och de har varit jätte skönt att bara vara ensam. 
Imorgon så ska jag klippa mig och ni ska få en före och en efter bild så ni får se skillnaden ;)
ni kommer bli liiiite chockad över hur jag ska klippa mig. och de ska bli en överraskning wooop wooop :D
ska fortsätta med mitt One Tree Hill maraton, caio!

mitt hår är lite längre nu ;) bilden togs för några månader tror jag..

Nikita

Hello :) har precis firat färdigt julafton nr 2 hemma hos pappa, och de va fett me mysigt! 
Hostar som ett jehuuu. inte trevigt. är jätte trött. satt ska se på en rätt gammal serie Nikita. skriver imorgon ciao.



:D GOD JUL :D

nu är de julafton och de känns helt sjukt att de inte blir en vit jul i år.. synd ju :(
Men nu ska vi ta en skink macka som är en utav min familjs jul traditioner.
Jag hoppas ni får en mysig och härlig julafton iår puss på er!

Mirror - Lil Wayne ft. Bruno Mars

Hej, gårdagen var väldigt bra och rolig, jag fick mina betyg, drog till skärholmen med maja och handlade julklappar och inte hittade jag till min lillasyster heller :@. Sedan så gick jag ch felicia till unkan och såg på deras avslutning där amie och niki sjöng sedan gick vi hem, och så satte jag mig och ritade med min lillasyster Destiny, ja och sedan kommer jag inte ihåg mer.
Idag ska jag sitta inne med myskläder och mysa med familjen och kanske läsa lite, jag vet inte. jag tar dagen som den kommmer ;)


Destiny och jag ♥

Jag hörde den här låten idag och OM jag GILLAR DEN!


borsti borsti a la tänder


Jullov wohoo

Idag så är de officiellt jullov! WOHOOO. Efter avslutningen ska jag åka med maja och handla dem sista julklapparna de ska bli awesome! och sedan ska jag gå till unkan och höra på när amie och niki sjunger på unkans avslutning ska bli en rolig dag. CIAO

god night sleep tight

Hej på er :) imorgon får vi våra betyg och får vinterlov. Jag vet ungefär hur mina betyg ser ut och jag är rätt besviken på mig själv. jag har inte presterat bra satt då får jag skylla mig själv. aja idag så har de rullat påå och jag har varit trött, trött och trött, satt äntligen ska jag få gå och sova. 
Jag ska sova nu så godnatt!

saga och jag ;)

helt virrig tjej

Jag är väldigt sugen på att hoppa ner i sängen och vira runt täcket om mig och bara sova. men de funkar inte så, för då kommer jag vakna vid tolv och inte kunna sova alls, så istället ska jag följa med Felicia och möta Amie och vi ska dra till unkan. Jag orkar inte egentligen fast jag orkar inte sitta hemma och kämpa mot att inte somna satt då går man ut.
Idag har jag varit helt virrig för jag och Felicia kunde inte sova inatt så istället så körde vi namn leken. Så idag satte jag på mig en tjocktröja och ett par mjukisbyxor och kände mig som hemma i skolan heheh ;)
hejdå.

Stört trött, GODNATT

.

ett riktigt klantarsle

God eftermiddag :) här sitter jag nydushad med musiken på högsta nivå. Den här morgon var lite speciell. Alla satt vid matbordet och åt frukost, mackor och tee och tee vattnet var slut så jag var tvungen att sätta på mer vatten och då fanns de inga koppar kvar med öron på så jag tog en mugg utan ett öra. När jag ska gå och ställe den på matbordet så var jag tvungen att bära med grytlappar och när jag sätter ner muggen så ramlar den och spillar ut på allt och alla. så då var de bara att torka upp, vilket klant arsle jag är..
idag har vi haft storstädning och de gick bra så nu är lägenheten fin och ren!
aja de som händer idag är att snart ska jag och Felicia åka in och träffa Henke satt de ska bli kuligt.  hörs!


klantarslet

FREDAG! :D

hej hopp gummi snopp. sitter me felicia och lyssnar på min favoritlåt! Idag skulle vi ha julhandlat men ingen av oss orkade hehe.. 
Idag fick jag reda på att jag har sänkt mig i tre ämnen fy va jag är besviken, jag tycker att jag har kämpat jätte mycket. och ändå räckte de inte. fast jag har höjt mig i tre ämnen så att de jämnar ut sig, antar jag.. 
ser på när min lillasyster dansar, hon är verkligen gullig den lilla fisen. 
så nu ska jag joina henne ;) ciao!

mysig morgon

Godmorgon sitter här med min lillasyster i knät och lyssnar på hennes favorit låt Waka waka (this time for africa) av shakira :) mysig morgon! Idag så börjar jag 10.05 och efter skolan ska jag och Felicia förmodligen åka in till stan och julhandla kommer bli kuligt. Jag börjar bli sjuk, igen. eller hela familjen håller på att bli sjuk så typiskt.
Ciiao ska käka frulle nu!


nybakade bullar!

god kväll! sitter i vår lilla data hörn och känner bull lukten komma smygande in hit. jag var bara tvungen att hämta en ny bakad bulle och gu va goda dom var! (vanlij bullar) och som jag har längtat efterbullar och äntligen har jag fått dem! (y)
Idag fick jag hem ett brev om att jag vart inbjuden på att provspela i en skola i värmland som jag inte kan åka på :'( för då åker vi till egypten, jag ville verkligen gå där men tydligen går de inte.. de är en skola där dem satsar på idrotten och går därför ett extra år.
Jag har blivit liiiiiite beronde av spelet min mamma har på mobilen, tower run. vi barn hade en "tuneringen" och vet ni vad? ingen slog mitt rekord ;)
ska gå och äta mer bullar och titta på criminal minds caio!

Saknar min lilla klumpiduns!

Godmorgon sitter här med ny duschat håt och lyssnar på musik. soft morgon. Idag sätts betygen på våran skola och jag hoppas att jag får tillräckligt med bra så jag kommer in på de gymnasiumet jag vill. orkar verkligen inte tänka på gymnasium, de har varit så mycket om det dem senaste månaderna.. Idag har jag träning och om jag har längtat hehe! men nu ska jag käka ite frulle ciao!


saknar den hät lilla fisen som lyste upp mina dagar när hon var hemma hos oss!
hon är jätte klumpig, snäll, glad, osv. gu va jag saknar henne!♥

Lusse lussat!

hejhej, har typ precis ätit mat och är helt slut och mätt. Idag har vi lussat två gånger i skolan och de var riktigt roligt förutom att jag inte kunde vissa låtar helt.. men de var roligt som sagt (lägger säkert upp en bild senare)! Jag är förbannat trött för jag sovde bara tre timmar i natt så jag tror nog att jag ska gå och ta en liiiiten powernap och sedan gå och möta Niki med Felicia! Men Ciao!


tråkig måndag.

Hejhej satt precis och övade inför våran lucia imorgon och snacka om att jag har glömt bort texterna på alla låtar... INTE OKEJ! idag hade vi matte prov och de gick fett me bäst och sedan var de en viss person som förstörde hela min måndag.. Efter skolan så åkte jag och mamma in och tittade på min storasysters öppet hus (gymnasium) och de var ingen skola jag gillade.. dem senaste dagarna har jag funderat på om jag ska bli frisör för att jag tycker om att hålla på med hår fixa folk och så, men en lärare jag träffade där var helt negativ, log inte alls och hon pratade om att man ska vara bra på att bemöta folk och inte fan bemötte hon mig bra heller!!!! och nej hon var... speciell. satt den skolan blir de inte! Ska gå och öva lite till och sedan ska jag sova, Caio!


felicia sminkade mig igår..
satt så här ser jag ut med smink :)

it might be the one

Hej :) har suttit och tittat rätt länge på balklänningar OCH jag tror att jag har hittat en. Den är assss fin men enligt min mamma så är en tradionell balklänning lång fast jag tycker inte att de finns så fina långa klänningar... Man måste ju va ute i god tid! ;)
jag tränade idag och de var jätte kul, jag känner verkligen hur självsäker jag har blivit i mitt spel och hur jag spelar. Jag fick väldigt mycket beröm och de är alltid kul och höra de visst? ;)
Känner mig lite äcklig när jag sitter här och luktar svett men skiiiitsamma. ska duscha och sen vet jag inte. Caio!


it might be the one 
tadaaaaaaa titta va fin den är!

minibråk...

tjenixen ;) hade precis ett litet mini bråk med min lillasyster om en stor gummisnodd som hon går runt och slår med... lite fjantigt men ändå. Jag har märkt att jag argumenterar bäst när jag är arg och mot min lillasyster som är lite Speciell.. Sitter här med nyduschat hår och mitt humör steg ifrån förra inlägget till topp. jag är rätt hyper nu, jag vill bara gå ut och springa! och sedan har jag ett sådant sug för glass just nu... ge miiig glasssssss. Men nu ska jag gå och läsa satt de blir nog mitt sista inlägg för de här dygnet. Caio!

"jag ser ut som en nörd och jag lever upp till kraven"

idag så tänkte jag "jag ser ut som en nörd och jag lever upp till dem kraven" när jag var på bibliotekt de var lite roligt, för då skulle jag lämna tillbaka tre-fyra böcker jag hade läst.

Mina bekymmer försvinner inte bara för att jag inte tänker på dem. Jag vill bearbeta min sorg, men är rädd för att jag ska må dåligt nu när jag har fått lite rättsida på mitt liv, nu när jag har hittat lite glädje i mitt liv. Att fly ifrån dem känslorna kommer inte funka en dag och då kommer allt att rasa ihop. De kommer alltid att finnas saker som påminner om den personen.

En tår rullar ner på min kind, träffa dig en gång till är de ända jag vill.
Jag vill be om förlåtelse för att jag tänkte så när du inte öppnade din dörr, jag trodde och hoppades att allt skulle bli som förr.
En tår rullar ner på min kind,
träffa dig en gång till,
är de ända jag vill.
Jag vill be om förlåtelse för att jag tänkte så när du inte öppnade din dörr,
jag trodde och hoppades att allt skulle bli som förr.



powernap is the **** !

Kom hem för någon halvtimme sedan och maja vart inte Botkyrkas lucia... hon vart sjukt besviken jag med ,för den delen... Ska ta en lite powernap för jag är riktigt trött, jag sov verkligen dåligt inatt.. Caio!


stressad till max!

Godmorgon :) vaknade för en timme sedan och har läst sedan dess. jag är sjukt stressad för att jag hade totallt glömt bort att min kompis maja kanske ska bli botkyrkas lucia så jag måste skynda mig så att jag hinner och se när hon blir de och vara hennes lilla stöd.. dåligt av mig att glöma bort det...  men har man minne som en guldfisk så kanske man inte kan göra så mycket.... senare blire julklapps handel me felicia! ska gå och käka frulle nu caio!



Last Friday Night ;)

Godmorgon, vaknade för några minuter sedan av att min syster sätter på musik ur en min favrit serie. Kan man vakna bättre? knappast?! :) Idag är de fredag och idag ska jag vara med ellinor och ha de fett me kul! Kommer bli awesome! (Y) ska gå och äta lite frulle nu ses caio

poor me...

hello ska strax gå och lägga mig. Det vart ingenting med att titta på one tree hill för att vi kom på att vi var tvunga att öva inför lucian vi ska ha på tisdag så då gjorde vi de istället. På vår skola så brukar niorna hålla ett luciatåg och i år är de jag som är en utav niorna. woop woop.  Vi har också bakat lussebullar, eller snarare min mamma och min syster har bakar lussebullar, och alla äter förutom jag... poor me..
fast nu börjar mina ögonlock kännas blytunga satt jag tror nog jag ska gå och lägg mig! Caio, Sov gott!

njuter av att var läxfriiiiiii!

tjabaaa förra inlägget vart lite muppat men men... nu blir de ett lite mer seriöst inlägg om man säger så..
har precis ätit mat och de var.... "trummvirvel" CHILI CON CARNE och de var riktigt gott! Ska snart gå och hjälpa felicia lite med matten och sedan ska vi ta och titta på one tre hill från hela första början. 
Idag har jag inte gjort någonting bara njutit av att vara läxfri.. satt nu ska vi plugga caio!


hungrig som ett berg

jag har fett me tåkigt... kom hem från någon stund sedan och är hungrig som ett berg, satt jag ska gå och äta lita mellis :3 caio
Gullllllllliga felicia som är min pain in the assss syster ;)

fullt hus.

godmorgon kära läsare :) idag så är de måndag och de är fullt hus. Jag är bamse trött för att min lillasyster låg och låtsas grät hela natten...... men jaja skitsamma. Det är så deprimerande ute när de är så mörkt, man orkar inte ju.. ska gå och fortsätta äta min frulle, caio!


RSS 2.0