sömnlösa nätter

jag har sovit väldigt dålig dom senaste veckorna för att jag ligger alltid och tänker på massor utav saker och det hindrar mig från att sova!!
jag kan tänka på om jag har låst dörren och om jag känner mig bara en gnutta tveksam så MÅSTE jag gå upp och kolla! jag kan tänka på att någon kan ta sig in och göra inbrott eller ännu värre! här om natten tänkte jag på hur livet skulle se ut om hmlen var rosa och blev blå när de var sol nedgång och soluppgång.. så tänker jag oftat på om jag borde ha gjort något eller sagt något annorlunda, om jag är en bra person!
ja men nu känner jag att jag måste sova så att jag orkar vara med på spex fotot imorgon!!!!!! ;) godnatt!

kanel te och smörgåsar!

heej, sitter just nu med en kopp varm kanel te och två smögåsar framför tv och de är bara mys! idag så var jag inne i stan med niki och amie och de var riktigt kul. amie skulle bara köpa en sjal och sedan skulle vi åka hem igen men eftersom att jag tyckte att de va så kallt så gick vi igenom åholens city och då frågade amie någon person som jobbade där om typ någon ögonskuggnings sak och sedan fick hon en hel sminkning gratis! och de vart jätte snyggt!
sedan kom jag hem och umgicks med två gulliga syskon och har inte gjort någonting annat sedan dess!
ska fortsätta mysa framför tv caio! :)


3 saker som ni kanske inte visste om mig!

- jag älskar att baka (men jag bakar alltid kladdkaka för att jag älskar verkligen kladdkaka med grädde!)

- jag älskar dricka lemon te
- jag tittar på barnprogram

dagens händelse

dagens händelse vi satt och åt och sedan när min lilla syster destiny som är tre år skulle ta ketchup så råkar hon prutta och jag och min mamma brast ut i skratt för de hade vi inte förväntat oss och tack och lov att prutten inte stank! hahah

ingen ork..

heej! de var riktigt kul att bara sitta och äta mellis och prata med florence och sedan kom min lillasyster och ville att vi busa med henne så de gjorde vi ;) har precis ätit makaroner och köttbullar som var jätte gott och ska nu plugga lite spanska till spanska provet på torsdag. jag har egentligen ingen ork att göra de, men men måste man så måste man.. lite rolig bilder som jag tog tidigare idag ;)
ciao!

i'm back in the blogg world!

Hej, ja rubriken säger allt, right? jag kan få sådana avbrott och bara sluta skriva på  min blogg för att de är tråkigt och sen så börjar jag blogga igen!
så vad har hänt dom senaste veckorna? jo faktiskt så har det inte hänt så mycket förutm de vanliga, och det har blivit kallare ute. jag får som en film "epedemi" på hösten och vintern och sitter bara inne och tittar på serier och filmer för att jag hatar verkligen kylan och jag tycker inte om vintern!!! och föresten så har jag köpt ett par gulliga skor i lördags! 
just nu så sitter och äter frukost och ska snart ta och gå till skolan *suck* och de första jag har är spanska och jag tycker verkligen inte om spanska jag skojar inte!! men jag måste ha det där vg så jaja...
ciao!

RSS 2.0