Disney filmer is the best movies in the world! :D

hej just nu så sitter jag och skriver på min Novell om andra världskriget som är ganska försenad... men men... vad ska man göra? Det är början och slutet som är svårast att skriva..  
igår så gjorde jag en disney spellista på spotify och på min youtube lista! :D de var riktigt roligt, jag satt och sjöng med på varje låt. Jag har så många barndomsminnen med disney filmer. jag ÄLSKAR verkligen disney filmer dem är så bra och härliga!
Mina personliga favoriter:
* Herkules
* Mulan
* Pocahontas
* Tarzan
* Anastasia


det finns verkligen inga andra filmer som är lika ra som disney filmer PUNKT OCH SLUT!
ska snart sätta på Trassel efter att jag har gjort klart Novell hejs svejs :*



trött,trött och trött

hej, har precis ätit lite mellanmål och jag är hur trött som helst fast jag vägrar ta en powernap....
dem senaste dagarna har jag bara pluggat ikapp för att jag varit ledig förra veckan... har prov imorgon och jag orkar verkligen inte göra någonting jag vet att jag egentligen borde plugga men jag gör det imorgonbitti i stället...
just nu så spelar jag ett berondeframkallande spela på datan och har de lite smått kul och så..
men ses!

Dagens låt

Godmorgon på er! 
de känns som om att de är en bra start att börja blogga igen nu när jag mår bra!
mitt humör inför denna vecka är super duper, jag mår jätte bra. Idag vaknade jag kl fem av att jag inte kunde sova, jag kände mig hur trött som helst men icke sa nicke jag kunde inte somna om. jag har ätit lite fulle som bestod av två ost-skin mackor och lemon teá jätte gott. Som tur var så var jag inte den enda som inte kunde somna om satt alla förutom mina småsyskon var uppe. Nu ska jag gå och byta om, jag börjar om 45 minuter och jag måste gå max om 30 minuter för att hinna till skolan. Caio! 





har gått och nynnat på den här låten i två dagar och jag äälskar den!

RSS 2.0