Bed time (y)

tjaba tjena hallå. Ska alldeles strax gå och lägga mig för att gå upp kl 07.00 imorgon, kulkul. Imorgon gäller de, jag ska köpa min balklänning. Även fast de helt och hållet känns ovärt pengarna...
Om jag ska vara ärlig så hatar jag att vakna upp på sommrarna för de blir för jäkla vamt i mitt rum, kanske är dags att ta ut duntäcket och bara sova med lakanet? näää skulle inte tro de, jag och mitt duntäcke vi håller ihop! men men nu ska jag sova natti natti!

välförtjänt sömn.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! äntligen är jag klar med min spanska sak! Så nu får jag en välförtjänt sömn! hoppas bara att jag kommer upp imorgon! (y)

typ faceplant...

yeeah! loreen vann, hon förtjänade det, hade de bästa bidraget utan att tveka!
Sorry för brist på min uppdatering, ingenting har velat gått som jag vill, allting har gått emot mig, och varför skriva depp inlägg när man kan skriva glada inlägg istället? :D
Min styrketräning går super faktiskt, Allt går bra i skolan utan spanskan.. :) imorgon hoppas jag på strålande väder så man kan gå ut och sola lite, så man blir någolunda brun!
Idag hade jag match och vi vann med 3-2 allting gick skit bra för utom att jag ramlade två gånger så jag fick skrubb sår, jag ramlade när vi fick kontringar. Första gången trampade jag på mitt skosnöre så att jag landar med höften och huvudet på marken, andra gången snubbar jag på mig själv och landar med ansiktet, jag kommer ha stora feta blåmärken... jädra elefantfötter, heheh :$ men nu ska jag sova och ladda om för morgondagens match ciao!
typ något i den stilen... :$

spanska lektion.

just nu är jag i skolan, jag har spanska lektion och vi ska lämna in våran spanska berättelse, fast jag är inte riktigt klart.. håll tummarna för att jag hinner (y) ciao!


nu: duschen kallar.

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket faktiskt.
Skulle egntligen sälja new body saker men de hände inte liksom, så jag ska göra de imorgon.
Hade träning för en stund sen och den var skita bra trots att vi tränade med 99-or, vi hade mycket fys vilket är skit awesome!
Mitt hår är så fettigt att man tror att jag har smält smör och sedan hält de i mitt hår trots att jag duschade igår. Det beror på att jag tvättar mitt hår för ofta, så de enda som motverkar de är att jag går runt med fettigt hår ett tag och sedan duschar jag de. Slut på klagandet, så nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir fräsch (y)

Skolan.

hejhej sitter och har spanskalektion, nu när jag har en dator tänkte jag göra ett snabbt inlägg.
igår tränade jag styrke träning och ooooom jag har värkande muskler.. fast jag gick inte ut och joggade för jag tyckte att jag inte behövde de hehe :) Idag slutar jag vid tre och efter skolan så ska jag sälja new body kollektion och herre guuuu va jag hatar att sälja saker, fast de värsta som kan hända är att de säger nej, som sagt de är bara att göra sitt bästa...
men nu ska jag forsätta ciao!

fullt össsss!

Som sagt är de fullt ös på att börja träna ordentligt i veckan! så inge mer godisätande förutom på lördagar :D
men nu ska jag gå och lägga mig godnatt :)


Home sweet Home!

Nu är jag hemma från klassresan, den var riktigt rolig även fast vi inte gjorde något speciellt.
Skönt och vara hemma!
Imorgon är de skola och jag orkar verkligen inte men eftersom att det är bara är några veckor kvar till skol avslutningen kan man lika gärna gå. Imorgon åker jag till min pappa så jag måste packa alla mina kläder å fixa mitt rum. Mer om Gotland imorgon puss ciao! :)


Mål: börja träna!

Hejhej :) igår var jag med Maja och de va jätte mysigt! Idag är de torsdag och jag gör inget speciellt och ska inte göra något speciellt.
Jag har verkligen bestämt mig, nu ska jag börja träna på allvar så att jag blir fit for fight! Jag är rätt nöjd och så men jag vill bara ha lite mer muskler och lite fastare kropp! Men det får bli efter helgen då jag ska på klassresa med klassen ;) aja ciao!

 


Träning ...

Har precis kommit hem ifrån min träning och de var en rätt tråkig träning faktiskt.. Men jaja ska titta på hockey nu ciao!


Rubrik

Heej :) idag har jag utegångsförbud bara för att jag kom en kvart försent igår. Kul yey.. Nä skulle inte tro det..
nu har fatou kommit hit för att hålla mig sällskap, jag tittade nyss på Gordon ramsys program och ooooom min mage kurrade, men nu ska jag vara social mot fatou ciao!


Macktjuven är hittad!

Jag hittade macktjuven och det var *trumvirvel* min bonuslillebror.. Han såg så ångerfull ut att jag inte kunde säga något hehe, men jag hittade macktjuven! :D
Så nu ska jag äta min efterlängtade frukost och efter de ska vi åka och se på när min lillasyster har match ;) ciao!


Vem är macktjuven?!

Jag älskar när man har lagt fram två brödskivor från frysen för att de ska tina så att man kan äta frulle, och sedan är det någon i lägenheten som har gått och ätit upp dom när man sagt klart och tydligt att de var mina...
nu ska jag ta reda på vem det är som ätit upp dom..
Så då är frågan;
Vem är macktjuven?


Söndag, tråkiga söndag.

God morgon folk! Idag är de söndag och det är storstädning i vår lägenheten med musiken på max! Idag har jag match typ vid sex eller något och så har jag fortfarande inte skrivit klart min muntliga skit sak bara för att internet är skadat i hela ... Men jag får väl använda mammas mobil -,-'
Jag tycker att helgen har gått för fort, det känns som om de enda sakerna jag har gjort är att gått runt och varit orolig över min muntliga presentation... Har inte hunnit att njuta av att de är helg ju :O men nu ska jag gå och fortsätta att städa och sedan äta frulle, ciao!


HEJA SVERIGE!!!

Tjenare sitter fast klistrad framför tv, hejar och skriker för att Sverige ska vinna mot Ryssland! GO SVERIGE GO!!!! :D


Failad torsdagskväll

Nu ska jag gå och lägga mig, eller snart i alla fall.. Jag är så himla besviken för att jag inte kunde göra min muntliga redovisning jag vill bara gråta eller skrika ut min frustation..... Skitsamma imorgon är de fredag och då kommer de nya bekymmer så jag tar dagen som den kommer, fett skönt. Godnatt


IRRITERAD till max!

Jo hej! Efter att jag skrivit typ en halv sida så skulle jag ta en powernap vilket jag gjorde men efter de så skulle jag fortsätta att skriva men nej nej då ska inte Internet funka och jag blir så frustrerad.......... Och nu kan jag inte göra klart den!!!!!!!! FUCK MY LIFE!!!!


everything is possible, if you just have faith

idag hade jag prov och de gick väl sådära, känns inte som ett vg prov i vilket fall. Idag fick vi tillbaka våra engelska nationella och jag fick ett vg på hör och läs förståelsen :D jag vet.. jag är grym ;) nää men är lite stolt ändå.. Det var en helt vanlig dag i skolan, lite små rolig sådär!
Jag har en muntlig presentation i svenska imorgon och jag är helt virrig och nervös.... jag HATARHATARHATARHATAR muntliga presentationer, för de första blir jag alltid röd som en tomat, för de andra blir jag så nervös att jag får en klump i magen osv.  meen det är bara att bita i de sura äpplet och göra sitt bästa. ciao!



old picture....


Snabbt inlägg!

hejhej snabbis inlägg på g.
det var en helt vanlig dag i skolan, efter de gick jag hem till florence, glömde höra av mig så jag fick lite förbud: använda datorn, min mobil osv. och nu sitter jag och pluggar!  yey, no life... men men, om man vill ha bra betyg så får man kämpa för de!
Ciao
mina nymålade naglar

Morning!

Morning! börjar om en kvart och jag ska få skjuts så jag har inte så brottom. jag har prov imorgon och muntligt i svenska i veckan så jaaaa, lite plugg har jag.. men nu ska jag gå och borsti bosrti al a tänder! ciao!

dålig uppdatering, jag vet.

Dålig uppdatering, jag vet. Det är lite mycket nu bara.. Har haft riktigt dåliga veckor, humörsmässigt. Jag har varit trött på allt och alla, tyckt att livet är så orättvist osv. 
Men de är lika bra att rycka upp sig och göra de bästa av situationerna! (fast det är inte riktigt lätt då man har sina sämre dagar att tänka just så)
Just nu försöker jag plugga men de känns som o jag läser och läser men ingenting kommer in i huvudet. Jag håller på med en bild uppgift som säkert skulle ta en timme i vanliga fall men nejnej nu har jag suttit med den i tre timmar och det känns som om jag kommer sitta ett tag till med den.. så ciao!

RSS 2.0