Favvo citat: MOT OÄNDLIGHETEN OCH VIIIIDARE!


Mellis ♥

Hej hej! har precis ätit lite mellis som bestod av fattig riddare, typ mums?! jag träffade florence i skolan sedan gick vi hem till henne och flätade hennes hår och snackade lite, efter de drog jag hem, åt mellis pratade lite med familjemedlemmarna om att flytta tillbaka till salem från tumba och sådant där, och nu sitter jag här och ska fixa lite med min bonus syrras hårddisk satt vi ses ;) Ciao!
;) btw Min syster kallas mellis ;)

om 25 minuter

Godmorgon på er! har precis borstat tänderna. Bussen går om 25 minuter så jag ska bara fixa till lite i rummet och sedan ska jag gå! Ciao!


Jag och florence ;)

Brothers

hejhej kom precis upp me ett glas oboy efter att ha sett en film med storasyster, och den filmen var ass bra! ska snart kypa ner under mitt duntäcke och sova och jag ska njuuuuuta tills alarmklockan ringer!
Idag va jag me florence, vi fixade hennes hår men hann inte färdigt, så jag ska åka till henne imorgon och fixa de ;) och sedan åkte jag hem och åt och följde med min syster till hennes träning så jag satt och tittade på den och de va fett me roligt! men nu ska jag dricka upp oboyen och gå och borsta och seeedan gå och lägga mig! Godnatt på er!

Den var awesome!


liiiiite bråttom här va?!

Hej hej har lite bråttom efter att ha haft lite ångest om klädval hehe ;) Ska snart ta bussen och åka till florence :) Har musiken på högsta hugg, min hårfön ligger där bered på att jag ska föna mitt hår. aja ska ju trots allt skynda mig! Ciao!

har börjat sakna mit hårrrrr jag dör!
Börjar kunna ha rätt så hög tofs i mitt korta hår nu, det är ett framsteg :D

hade ett otalat upehåll..

Hejsan som ni ser hade jag tagit ett litet otalat uppehåll.. men är tillbaka nu yey.
Idag har man städat, packat för att åka till min pappa, varit med florence vilket var jätte mysigt btw! och sedan har jag fixat till lite i mitt rum och nu är man här och latar sig och lyssnar på musik och de är fett me najs!
uppdaterar senare puss ;)



RSS 2.0