plugg vecka here i come!

hejhej, Gotland har varit suverän (om man bort ser från att jag sov så dåligt där) lägger upp lite bilder idag kanske! Hela veckan är full proppat med att plugga och ta igen förra veckan då jag bara gick en dag på förra veckan. Wohoo, sattt plugg plugg och ännu mer plugg.
Ciao!



Could you be loved - Bob Marley

hejhej just nu packar jag till att åka hem till pappa och han kommer til halv tio tror jag så jag har gott om tid! Men nu ska jag fortsätta ciao! 

Länge sedan.

Det var länge sedan jag skrev och förlåt för det men jag ska skärpa mig.
Har varit sjuk de två senaste dagarna och idag gick jag till skolan och de var okej med tanke på hur mycket som pågår där hehe! Eftersom att jag är så otränad så hade jag världens jobbigaste idrottlektion och tack vare de så tog de 4f minuter att gå från min skola och hem som vanligtvis bara brukar ta 10 minuter.. Imorgon då far man till Gotand och de ska bli kul att få träffa släkten! :)
Nu ska jag gå och baka lite kladdkaka, typ mums (y) Ciao!


curling

hello hello!
snacka om att de har varit en seg dag idag. Har varit så himla trött den senaste tiden, inte så bra dock. Skulle egentligen sovit för två timmar sedan men sen så ska man bara se Ett avsnitt av O.C men som sedan slutar med att man har sett flera stycken.. (en typisk egenskap jag har)
Imorgon så har vi vinterdag och de innebär att man ska göra en vinteraktivitet. så jag och carolina ska åka på curling, något jag aldrig test men ska bli kul att testa hoppas jag!
Men nu ska jag sova godnatt!


CURLING

så lat!

hejhej :) visst är de härligt väder ute? :) och inte fan orkar jag gå ut nej... hahha jag har blivit så jävla lat inte OK!
Idag har jag målat, rensat ut min garderob, hjälpt min syster lite och nu sitter jag här och softar galet! ska snart gå till centrum och köpa lite lördagsgodis och sedan börja med mitt serie maraton wohoo liksom! hejdå! 


playstation

Hejsan, sitter här nere på min lillasysters rum och ska snart spela playstation. Har typ haft fullt upp med att måla och titta på film heheh så har inte kunnat uppdater men nu ska vi spela ciiiiiiao! 
jag och en utav mina bästa vännnner Fatou

RSS 2.0